Leves függő vagyok. Nincs mese. Szeretem a változatosságukat. Azt, hogy épp annyira rá tudok kattani egy csurgatott tojásleves egyszerűségére, mint egy tartalmas gulyásra. Jöhet hússal, zöldséggel, de akár csak köménymaggal. Nem tudok és nem is akarok különbséget tenni rajongásom tárgyai között, MINDET imádom.
De ha lehet most egy kicsit kivételezni, akkor bevallom, hogy ez a spenótos-parmezános bableves nem csak amiatt favorit, mert 10 perc alatt elkészül, hanem amiatt is, hogy egyszerűsége mellett tartalmas, friss, ízekben gazdag. Egy rohanós hétköznap vagy szombaton délben, amikor se idő, se kedv nincs hosszas főzőcskézésekre, akkor tökéletes megoldás ez a kis csoda.
Ez a leves azok közül való, amit egy hosszú és kemény nap után is örömmel fogyasztasz el a családdal.
Elkészítés a henisutneked.blog.hu oldalon.
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.