45 perc alatt kész. Van kérdés?
- 4 db csirkemellfilé
- só
- bors
- ételízesítő
- olaj
- 1 db ananászkonzerv
- 4 szelet sajt
- 5 dkg vaj
ELKÉSZÍTÉS
- A csirkemellfiléket középen bevágjuk, szétterítjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és végül ételízesítővel meghintjük. 2 evőkanálnyi olajon a csirkemellek mindkét oldalát 1-1 perc alatt megpirítjuk.
- Kiolajozott tepsibe helyezzük az elősütött csirkemelleket. A lecsepegtetett ananászszeletekkel befedjük, ráterítünk 1-1 szelet sajtot úgy, hogy az befedje. A vajat a tepsiben lévő, sajttal beterített húsra rádaraboljuk.
- 200 fokos sütőbe helyezzük, és addig sütjük (kb. 10-15 perc), amíg a sajt pirulni kezd, és a csirkemell puha nem lesz. Amikor elkészült, párolt rizzsel tálaljuk.
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.