45 perc alatt kész. Van kérdés?

  • 4 db csirkemellfilé
  • bors
  • ételízesítő
  • olaj
  • 1 db ananászkonzerv
  • 4 szelet sajt
  • 5 dkg vaj

ELKÉSZÍTÉS

  1. A csirkemellfiléket középen bevágjuk, szétterítjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és végül ételízesítővel meghintjük. 2 evőkanálnyi olajon a csirkemellek mindkét oldalát 1-1 perc alatt megpirítjuk.
  2. Kiolajozott tepsibe helyezzük az elősütött csirkemelleket. A lecsepegtetett ananászszeletekkel befedjük, ráterítünk 1-1 szelet sajtot úgy, hogy az befedje. A vajat a tepsiben lévő, sajttal beterített húsra rádaraboljuk.
  3. 200 fokos sütőbe helyezzük, és addig sütjük (kb. 10-15 perc), amíg a sajt pirulni kezd, és a csirkemell puha nem lesz. Amikor elkészült, párolt rizzsel tálaljuk.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.