Hazai ízek

HOZZÁVALÓK
1 kg csirkemell
4 db paradicsom
4 db paprika
1 fej vöröshagyma
Erős Pista
1 kk pirospaprika

bors
olaj
majoránna

ELKÉSZÍTÉS

  1. A csirkemellet felszeleteljük, sóval, borssa, majorannával meghintjük, és 15 percet állni hagyjuk.
  2. Közben az apróra vágott vöröshagymát forró olajon üvegesre párolojuk, beletesszük a felkockázott paprikát és 5 perc múlva a paradicsomot. Rakunk bele 1 teáskanál Erős Pistát, és megsózzuk (a sóval bánjunk óvatosan, mivel az Erős Pista is sós). Meghintjük a pirospaprikával. Fedő alatt kb. 5 percig pároljuk.
  3. A csirkemellszeleteket forró olajon átpirítjuk, kb. 1 perc alatt, és beletesszük a lecsóba, majd még kb. 10 percig fedő alatt párolojuk. Főtt rizzsel tálaljuk.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.