60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc

hozzávalók / 4 adag
60 dkg pulykamell
25 dkg gouda sajt
1 teáskanál só
bors ízlés szerint
1 kávéskanál koriandermag (őrölve)
1 bögre finomliszt
1 db tojás
0.5 dl tej
1 kávéskanál ételízesítő
1 bögre zsemlemorzsa
Sütőzsiradék
4 dl napraforgó olaj

 

elkészítés

  • A pulykamellet tenyérnyi lapokra szeleteljük. Kissé kiverjük, majd sózzuk, borsozzuk,őrölt korianderrel ízesítjük.
  • A gouda sajtot ujjnyi vastagra vágjuk. Minden húsra teszünk egy darabot, és feltekerjük.
  • Lisztbe, tejjel, ételízesítővel ízesített tojásba, végül zsemlemorzsába mártjuk.
  • Mindegyiket kisütjük az olajban. Bármilyen feltéttel,é s savanyúsággal tálaljuk.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.