50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc

hozzávalók / 4 adag
600 g borjúkaraj csont nélkül
1 kisebb citrom leve
liszt
tojás
zsemlemorzsa (legjobb a házi)
tej

a sütéshez: olaj vagy tisztított vaj

elkészítés

  • A húst szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk.
  • A citrom levében 30 percet pácoljuk, majd kivesszük a pácból, sózzuk, 10 percet állni hagyjuk.
  • Panírozásnál a felvert tojásba tegyünk egy kicsi tejet, ennél a mennyiségnél kb 2 evőkanálnyit, majd a szokásos módon panírozzuk be a húst.
  • Bő olajban, vagy tisztított vajban süssük mindkét oldalát kb 4 percig, míg szép aranybarna nem lesz. Csak közepes lángon süssük.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.