Hozzávalók:
sertéskaraj – 600 g
olívaolaj – 30 ml
só – 8 g
fekete bors – 5 g
fokhagymapor – 5 g
hagymapor – 5 g
KÖZEPES LÁNGON 10 perc
vaj – 50 g
fokhagyma – 3 cikk
ketchup – 100 g
ecet – 20 ml
mustár – 20 g
szójaszósz – 10 ml
barnacukor – 15 g
só – 5 g
Kis lángon mic 8 perc
lilahagyma – 2 db
Kis lángon 20 perc

salátához:
cukkini – 2 db
édes fűszerpaprika – 5 g
só – 5 g
liszt – 20 g
olívaolaj – 30 ml

10 perc KÖZEPES LÁNGON
kapor – 10 g
szezámmag – 15 g
szójaszósz – 10 ml
fokhagyma – 2 cikk

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.